S.T.E.P ROMANIA

Social aventura PROMO_page-0001

SOCIAL AVENTURA SRL

By on January 4, 2023

 

Obiectivul principal al inteprinderii sociale este promovarea sănătății prin practicarea sportului și  petrecerii timpului liber în cel mai inedit mod în funție de preferintele fiecăruia satisfăcând atât pe cei care sunt pasionați de munte cât și pe cei pasionați de mare sau de vizitarea satelor săsesti, cetăți medievale, manastiri,etc.astfel contribuind la sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Obiectivul social

Este acela de a promova sportul prin oferirea unei șanse copiilor proveniți din grupuri vulnerabile, din centrele de plasament și /sau casele de tip familial, copii aflați cu masură de protecție,în parteneriat atât cu asociațiile nonguvernamentale de profil, cât și cu directia de protecție a copilului a municipiului Sibiu, care au ca obiect oferirea de servicii sociale destinate copiilor aflați in situații de risc/vulnerabile. Astfel oferim o excursie organizată de către intreprinderea SOCIAL AVENTURA cu autoruloata intreprinderii și prin organizarea de circuite cu bicicletele și triciclete electrice, scutere electrice invalizi. În calitate de beneficiar voi organiza ore de învățare a copiilor să mearga cu bicicletele și triciclete electrice astfel promovând practicarea sportului.Pentru motivarea copiilor vom organiza diverse concursuri de mers cu bicicletele în care câștigătorii vor fi premiați pentru a putea dezvolta spiritul competitional . Aceste activități vor fi finanțate din veniturile obținute din închirierea echipamentelor intreprinderii precum și din atragerea de sponsorizări.

Activitățiile în scop social le vom desfășura prin activitatea autorizată cu codul CAEN 8899 Alte activitati de asistenta sociala, fara cazare, n.c.a

SOCIAL AVENTURA SRL

 Ne-am gândit mult timp cum putem schimba un concediu clasic, într-o aventură. Am găsit varianta apelând la o autorulotă și câteva biciclete pentru familia noastră. Încearca și tu un nou mod de relaxare, care se răspândește tot mai tare în întreaga lume.

 

Beneficiar: SOCIAL AVENTURA SRL
Adresa: Sibiu, str Heinrich Heine, nr.27
Contact: 0 741 664 246
Contract de subventie 1714/014/11.03.2022
 Website  www.socialaventura.ro
Posted in: Uncategorized

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>