S.T.E.P ROMANIA

SES Stone Lady SRL

By on January 24, 2023

 

 

 

stone 2

Despre Stone Lady

Bine ati venit in lumea magica a pietrelor semipretioase !!!! Suntem un magazin de bijuterii, editie limitata, lucrate manual in atelierul propriu, din pietre semipretioase, argint 925 si aur 14k (585).

Energiile pietrelor semipretioase se pot utiliza atit in scop terapeutic prin purtarea acestora cat si in scop artistic.

STONE LADY SRL este un magazin online, firma autorizata sa comercializeze metale pretioase si pietre pretioase conform autorizatie ANPC nr: 0012111 /9.05.2022.

Produsele din argint sunt de puritate 925‰.

Produsele din aur sunt de puritate 585‰ (14KT) conform declaratiei de conformitate ale producatorului.

Declaratie de conformitate conform legii O.U.G. 190/2000 aprobata cu modificarea si completarea prin Legea 261/2002, cu modificarea si completarea in conformitate cu O.U.G. 10/2018. Produsele livrate sunt analizate si marcate la A.N.P.C.

MISIUNEA SOCIALA – STONE LADY SRL

 

Misiunea sociala a intreprinderii este aceea de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor din grupuri vulnerabile din regiunile de implementare a proiectului prin organizarea de ateliere creative in vederea depasirii definitive a conditiei de marginalizare. Astfel, persoanele participante la ateliere vor invata cum sa faca bratari handmade de toate tipurile: bratari impletite, bratari lucrate manual cu fire de bumbac, bratari tip martisoare, etc, vor exersa tehnicile esentiale de prelucrare a materialelor, precum metalul, lemnul sau plasticul si vor descoperi modul de creare si montaj a bijuteriilor.

Bijuteria inseamna dedicare, perseverenta, rabdare, munca si pasiune. Prin atelierele organizate vom incuraja exprimarea creativitatii sub toate formele, dar si transformarea pasiunii in job poate fi intr-un final un deziderat. Zicala „fa ceea ce iti place si nu vei munci o zi in viata ta” este adevarata si o vom sustine pe tot parcursul atelierelor.

Atelierele vor avea un cadrul general predefinit, dar participantii pot lucra intr-un ritm individual, obtinand fiecare rezultate diferite. Toti participantii la ateliere vor beneficia de materie prima pentru confectionarea de bijuterii folosind 90% scule de mana si oferind in acest fel cursantilor posibilitatea de a continua, ulterior, individual, fara necesitatea unui inventar de scule si masinarii sofisticate.

Intreprinderea va organiza minim 2 astfel de ateliere pe an, iar in cadrul unui atelier vor participa un numar de maxim 5 persoane. Toate persoanele participante la ateliere vor face parte din grupuri vulnerabile conform Legea 219/2015 privind economia sociale, si anume:

–             Persoane aflate in sistemul de protectia a copilului sau care provin din acest sistem;

–             Persoane din familiile beneficiare de ajutor social;

–             Persoane care fap parte din familii beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei;

–             Persoane fara adapost;

–             Persoane aflate in situatie de risc de a-si pierde capacitatea de satisfacere a nevoilor zilnice de trai;

VIZIUNEA – STONE LADY SRL

Viziunea intreprinderii este ca persoanele din grupurile vulnerabile sa aiba drepturi si sanse egale, sa beneficieze de sprijinul de care au nevoie, sa fie respectate, avand la baza increderea ca ele sunt persoane egale si ar trebui valorizate, vulnerabilitatea fiind o problema ce apartie domeniului drepturilor omului.

OBIECTIVUL GENERAL – STONE LADY SRL

Obiectivul general al intreprinderii sociale va fi sprijinirea unui numar cat mai mare de persoane din grupuri vulnerabile, atat prin utilizarea profilului in scop social, respectiv prin crearea de locuri de munca destinate persoanelor vulnerabile, cat si prin organizarea de ateliere creative in vederea depasirii definitive a conditiei de marginalizare.

 

Beneficiar: STONE LADY SRL
Adresa: Strada Gloriei, judetul Giurgiu
Contact: 0727 590 112

maria.godeanu@yahoo.com

Contract de subventie 1714/006/03.03.2022
 

Website

Www.stonelady.ro
Posted in: Uncategorized

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>