S.T.E.P ROMANIA

Invitație conferință de deschidere

Invitație conferință de deschidere

By on August 18, 2015

Competenţe practice pentru viitorii absolvenţi din învăţământul superior – COMPETENT!” POSDRU/189/2.1/G/156060

invitatie

Partenerul FGC ACTIV GRUP SRL, împreună cu beneficiarul S.C.ROMANIA HYPERMARCHE SA vă invită vineri, 21 august 2015, la conferința de deschidere a proiectului „Competenţe practice pentru viitorii absolvenţi din învăţământul superior – COMPETENT!” POSDRU/189/2.1/G/156060.

Evenimentul se va desfășura la Hotel Ambassador, Strada Moldovei nr. 2, Baia Mare, în Sala de conferințe, începând cu ora 11:00.

Obiectivul general al proiectului este crearea unui parteneriat performant între mediul academic și angajatori cu scopul dobândirii, dezvoltării cunoștințelor și a aptitudinilor de muncă ale studenților pentru facilitarea unei inserții optime a acestora pe piața muncii.

Prin acest proiect se asigură dezvoltarea resursei umane pentru integrarea durabilă pe piața muncii prin promovarea învățării pe tot parcursul vieții, pentru dobândirea cunoștințelor și dezvoltarea aptitudinilor de muncă a cel puțin 150 de studenți înmatriculați în sistemul național de învățământ (licență sau master) din cadrul universităților din Baia Mare, pentru îmbunătățirea inserției acestora pe piața muncii și creșterea ratei de ocupare la nivel național.

Cu prilejul evenimentului de lansare vor fi prezentate: parteneriatul proiectului, obiectivele și activitățile desfășurate, beneficiile pentru grupul țintă.

Pentru informații detaliate despre proiect vă rugăm să scrieți la adresa ID156060@fgcactiv.ro, persoană de contact Florin VOICU, Expert coordonator activitate partener.

Posted in: Uncategorized

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>